New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

EVENIMENT LA JUPITER CITY

Eveniment la Jupiter City. Duminică, 12 mai 2019, în intervalul orar 11-17, pasionații de robotică sunt așteptați în incinta centrului comercial Jupiter City din Pitești pentru evenimentul ”O călătorie în lumea viitorului”.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

”Dacă îți place robotica și te-ai întrebat ce înseamnă FIRST® LEGO® League (FLL) și cum se antrenează o echipă de robotică pentru concursuri naționale și internaționale, atunci acest eveniment este pentru tine!”, transmit organizatorii.

Timp de 6 ore, LIVE, în incinta Jupiter City Pitești, campionii FLL România 2019 – echipa STEM Kids Saturn din Pitești vor face un antrenament demonstrativ (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Veți putea face cunoștință cu cei 6 componenți ai echipei FLL: Alina Dincă, Daria Barbu, Luca Barbu, Laura Ionescu, Raluca Tiparu și Robert Ionescu.

Vă vor arăta și cum se pregătesc în fiecare săptămână pentru a participa la competiții. Mai multe amănunte, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3