930 x122 grota rece

jupiter city

EVENIMENTE PENTRU COPII LA JUPITER CITY

Evenimente pentru copii la Jupiter City. Jupiter City Pitești găzduiește pe 1 iunie 2019 două evenimente dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

„De Ziua Internațională a Copilului tău sau a copilului din tine, vino cu mic, cu mare să descoperi minunata lume a cărticelelor pentru toate vârstele, marca Usborne, care așteaptă nerăbdătoare să le iei acasă!

Te așteptăm în Jupiter City Pitești pe 1 iunie, începând de la 10 și până la ora 20”, transmite echipa celui mai mare mall din județul Argeș.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Un al doilea eveniment dedicat copiilor la Jupiter City Pitești include face painting și povești: „De 1 iunie, te așteptăm să sărbătorim împreună Ziua Copilului alături de Interact Club Pitești și Rotakids!

Ți-am pregătit multe surprize: face painting, baloane modelate și o cabină foto. În plus, vom colora, vom asambla puzzle-uri, vom asculta și vom citi povești în cadrul Atelierului Educativ susținut de Centrul Francofon Micul Prinț Pitești”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90