nicolescu

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

GATA! NICOLESCU NU MAI E PREȘEDINTE!

În urmă cu doar câteva minute prefectul Cristian Soare a semnat ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: EMIL CONSTANTINESCU, OPERAT DE URGENŢĂ

Iată că am anticipat bine: cu juriștii Prefecturii în biroul său de la serviciu, Soare (care provine din PNL) a decis în această dimineață să emită ordinul privind încetarea mandatului de președinte al lui Nicolescu (PSD) ca urmare a conflictului de interese în care s-a aflat acesta, conflict descoperit de Agenția Națională de Integritate și confirmat, definitiv și irevocabil, de Înalta Curte de Casație și Justiție. „Da, am emis ordinul. Acum își urmează căile procedurale”, declară prefectul Cristian Soare pentru ePitești. Urmează ca atribuțiile funcției de președinte al Consiliului Județean Argeș să fie preluate de unul dintre cei doi vicepreședinți, respectiv de Florin Tecău (PSD). Prefectul va înștiința Guvernul asupra ordinului emis astăzi, iar Guvernul va decide ulterior data alegerilor anticipate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Rămâne de văzut dacă ordinul va fi atacat în justiție, în contencios administrativ, după cum anunțau vineri lideri ai PSD Argeș. Președintele executiv Tudor Pendiuc și secretarul general Florin Tecău au declarat atunci că nu există temei legal pentru revocarea lui Constantin Nicolescu, deoarece, susțin ei, legea nu prevede pierderea funcției de președinte de consiliu județean în cazul conflictului de interese, speță demonstrată de ANI și confirmată apoi, definitiv și irevocabil, de Curtea Supremă în privința lui Constantin Nicolescu.

Citiți și: FĂ-MĂ MÂNDRU, PREȘEDINTELE MEU!

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441