New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

GLOBAL VILLAGE LA JUPITER CITY PITEȘTI

Duminică, 18 februarie 2018, Jupiter City va găzdui un nou eveniment marca AIESEC: Global Village, o competiție multiculturală, care va reuni oameni, culturi și tradiții din mai multe colțuri ale lumii.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Elevi străini, susținuți de colegii lor din România, vor reprezenta pe parcursul evenimentului cele 8 țări din care provin: Cuba, Uzbekistan, Grecia, Brazilia, Madagascar, Olanda, Franța și Irlanda.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Fiecare dintre aceste țări va avea un stand de prezentare, unde vor fi expuse obiecte, mâncăruri, simboluri și costume tradiționale.

Evenimentul, care promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală, va fi organizat între orele 9:30 și 19. De la ora 16, pe scena din Jupiter City fiecare echipă își va prezenta țara în fața unui juriu, prin demonstrații de dans, cântece sau scenete.

Amintim că tot la Jupiter City în perioada 15-18 februarie 2018 va avea loc o “Școală a planetelor” dedicată copiilor (AICI, amănunte).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90