NOR CURIER 930X122

cez

CEZ

IATĂ PROGRAMUL DE PAȘTI DE LA GHIȘEELE CEZ!

Potrivit reglementărilor din domeniul muncii, data de 21 aprilie, a doua zi de Paști, este sărbătoare legală şi zi nelucrătoare la nivel naţional.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

În plus salariații CEZ (compania furnizoare de energie electrică în șapte județe) din centrele de relații cu clienții vor beneficia de liber și pe 22 aprilie, a treia zi a sărbătorilor pascale. Din acest motiv centrele respective nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de luni, 21 aprilie, și marți, 22 aprilie.

Programul normal de funcţionare va fi reluat miercuri, 23 aprilie, după orarul obișnuit: între orele 8 și 16 și 8 și 18 în cazul centrelor de relaţii cu clienţii din municipiile-reşedinţă de judeţ Pitești, Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina și Târgu Jiu.

Citiți și: Oficial! Elevii și profesorii primesc liber în timpul săptămânii

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3