Donaris 930 x 122

jupiter city

INTRĂ ÎN GARDA FELINĂ LA JUPITER CITY!

Intră în Garda Felină la Jupiter City! În weekendul 19-20 noiembrie 2016, cei mai mici fani Disney Junior sunt invitați să se bucure de o serie de activități tematice și să se fotografieze în decorul preferat de Kion și Garda Felină. Copiii sunt așteptați sâmbătă și duminică, începând de la ora 16, la Jupiter City, în zona de activități Garda Felină, special pregatită pentru ei în zona scenei!

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

În spiritul și tematica serialului de animație, într-un cadru special amenajat, copiii vor avea ocazia să participe la mai multe activități interactive pentru a-și testa abilitățile de apărători ai Regatului Luminii. Totodată, decorul de savană va constitui locul ideal pentru fotografii, pe care cei mici le vor primi apoi în formă printată. Suprizele nu vor lipsi! Concursurile, premiile, entuziasmul și emoțiile vor crea atmosfera de bună dispoziție care însoțește toate evenimentele marca Disney Junior. Sunteți așteptați cu drag în universul celor mai buni prieteni!

Intrarea este liberă. La eveniment nu vor participa personaje.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului ”Regele Leu”, realizat de Disney, urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. În luna noiembrie serialul „Garda felină” continuă cu noi episoade.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generații de consumatori o au cu poveștile și personajele Disney, atât cele clasice, cât și cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinți să li se alăture copiilor lor pentru a trăi experiența Disney, cu povești și personaje magice, muzicale și naturale, încorporând, în același timp, teme specifice de învățare și dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele și animațiile Disney Junior combină inegalabilele povești Disney și personajele îndrăgite de copii cu învățarea, cuprinzând matematică, limbi străine, nutriție și stiluri de viață sănătoase, precum și cu abilitățile sociale.

Despre Jupiter City Shopping Center

Inaugurat în iunie 2008, Jupiter City Shopping Center este cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș. Jupiter City Shopping Center dezvoltă un concept architectural cu totul nou, remarcându-se prin grandoare, design modern și prin utilitatea complexă a spațiului. A fost proiectat pe baza conceptului “city in city”, bucurându-se de un design interior unic, design care redă atmosfera străzii într-o manieră boemă și relaxantă. Jupiter City Shopping Center – cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș, locul în care fiecare vizită se transformă într-o experiență completă, o destinație ideală pentru shopping!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90