New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

JUPITER CITY PITEȘTI, EVENIMENT DE AMPLOARE

Jupiter City Pitești, eveniment de amploare. Jupiter City Shopping Center, cel mai mare mall din județul Argeș, vă invită începând de astăzi, 23 februarie 2018, și până duminică inclusiv, 25 februarie, la Târgul de nunți.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Evenimentul, organizat anual, a ajuns la cea de a VIII-a ediție.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Vor participa furnizori de produse și servicii necesare organizării de nunți. La târg vor fi prezentate tendințele de ultimă oră în materie de rochii de mireasă, aranjamente florale, decorațiuni, invitații, fotografii și servicii video pentru o nuntă ca la carte.

De asemenea, specialiştii din domeniu care vor fi prezenţi la Târgul de la Jupiter City Shopping Center le vor oferi celor interesați idei originale şi soluţii complete pentru organizarea unei nunți perfecte.

Târgul își va deschide porțile în această dimineață, la ora 9:30, și va putea fi vizitat până pe 25 februarie, la ora 21:30.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3