NOR CURIER 930X122

jupiter city

JUPITER CITY: REDUCERI URIAȘE LA PREȚURI! PÂNĂ LA 70%!

Magazinele din Jupiter City Shopping Center te așteaptă în această lună cu super reduceri! Acum este momentul să îți achiziţionezi produsele de pe lista ta de cumpărături la prețuri reduse cu până la 70%.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Dacă vrei să îți reînnoiești garderoba, trebuie să știi că majoritatea magazinelor au scăzut considerabil prețurile: Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, New Yorker, Poema, Eponge, Nissa, Dandara, Decathlon și Intersport sunt doar câteva dintre ele. Pantofi la un preț imbatabil îți poți cumpăra de la Benvenuti, Salamander sau Marelbo. Sephora le așteaptă pe doamne și domnisoare, dar și pe domni, cu o mulțime de reduceri.

De asemenea, cele mai cool jucării pot fi și ele achiziționate acum la prețuri scăzute, fie că vorbim de Noriel, fie de Carrefour.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Profită și tu de reducerile verii și hai la shopping!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90