930 x122 grota rece

jupiter city

LA JUPITER CITY SHOPPING CENTER IEPURAȘUL VINE CU CEVA ÎN PLUS!

În perioada 16 – 24 aprilie în fiecare sâmbătă și duminică toate cumpărăturile tale în valoare de minimum 150 de lei DIN ORICE MAGAZIN din Jupiter City îți aduc GARANTAT vouchere de cumpărături Carrefour de până la 60 de lei pe zi.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

În cadrul campaniei te poți înscrie o singură dată pe zi, iar în funcție de valoarea bonurilor de cumpărături prezentate poți câștiga cupoane Carrefour, astfel:

– pentru cumpărături cu o valoare cuprinsă între 150 și 299.99 de lei vei primi 1 cupon în valoare de 20 de lei

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

– pentru cumpărături cu o valoare cuprinsă între 300 și 449.99 de lei vei primi 2 cupoane în valoare de 20 de lei fiecare

– pentru cumpărături cu o valoare de peste 450 de lei vei primi maximum 3 cupoane în valoare de 20 de lei fiecare.

În plus, între 16 și 30 aprilie, dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și pe bonul tău se găsește un produs destinat copiilor, te poți înscrie la Tombola Oului Gigant și poți câștiga una dintre cele 5 trotinete Intersport! Nu uita, prin urmare, să soliciți talonul pentru tombolă la InfoKiosk!

Detalii pe Jupiter City și Facebook Jupiter City Pitesti!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA