930 x122 grota rece

jupiter city

ORĂȘEL PENTRU COPII LA JUPITER CITY

Orășel pentru copii la Jupiter City. Lumea plină de culoare și imaginație a Orășelului Creatoria revine la Jupiter City Pitești în perioada 5-7 aprilie 2019.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Orășelul Creatoria este un spațiu de joacă în care copiii se bucură de cele mai colorate cuburi de construit și în care interacționează cu alți copii pasionați de piese LEGO®. În zona Tehnic, “tancurile” vor fi pregătite pentru a testa îndemânarea de șofer a celor mici, dar și a celor mari.

Intrarea va fi gratuită, în baza completării pe loc a unui proces verbal. Fiecare copil va putea petrece o oră pe zi în Orășelul Creatoria. Vârsta minimă pentru accesul în spațiul de joacă este de 4 ani.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Copiii pasionaţi de jocurile Lego s-au putut bucura de Orășelul Creatoria și în noiembrie anul trecut, la precedenta ediție organizată în cel mai mare mall din Argeș, Jupiter City Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90