EcoMoto 930×122

jupiter city

PETRECERE DE HALLOWEEN LA JUPITER CITY

Duminică, 30 octombrie 2016, de la ora 17, la Jupiter City Shopping Center va avea loc o super petrecere de Halloween cu: stand de mâini de ceară, ateliere în cadrul cărora copiii își vor putea confecționa magneți de frigider, jocuri distractive precum “Baloon Blast” sau “Labirintul Zburător” și face painting.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Timp de 3 ore cei mici se vor distra împreună cu vrăjitoare și fantome și vor primi vată de zahăr delicioasă. Nu uitați să le propuneți celor mici să se costumeze pentru petrecere, fiindcă cele mai frumoase costume de Halloween vor fi premiate!

Dacă ajungeți la Jupiter City duminică, în timp ce copiii se distrează la evenimentul organizat special pentru ei, nu uitați să mergeți cu bonul de cumpărături la InfoKiosk (valoarea bonului trebuie să fie de minimum 150 de lei), pentru că veți fi premiați instant. Jupiter City își răsplătește din nou clienții cu CEVA ÎN PLUS – vouchere Carrefour de până la 60 de lei/zi. Solicitați și carnetul de shopping, pentru că, pe baza lui, puteți câștiga extra premii!

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Detalii, pe http://www.jupitercity.ro/campanii_cpt/academia-de-shopping/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90