EcoMoto 930×122

cartier

PITEȘTI: O NOUĂ CENTRALĂ TERMICĂ DE CARTIER

Pitești: O nouă centrală termică de cartier. SC Termo Calor Confort SA, societate comercială subordonată Consiliului Local Piteşti, are în plan construirea unei noi centrale termice de cartier.

Citiți și: Un cartier din Pitești, în topul celor mai periculoase din țară

În acest sens, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Piteşti o cerere pentru obţinerea avizului de mediu fără de care nu se poate face investiţia. Lucrările se vor realiza din fonduri proprii, dar încă nu a fost avansată o sumă necesară.

Termo Calor a solicitat autorizaţie de mediu pentru producerea şi distribuirea agentului termic şi a apei calde de consum pentru cartierul Exercițiu, zona Traian – CT 722.

Citiți și: Un nou cartier în Pitești

Eventualele sugestii şi contestaţii se pot depune, în scris, sub semnătură şi cu date de identificare, la sediul APM Argeş din Piteşti.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90