EcoMoto 930×122

danut dinu

SE APROPIE ORA MITINGULUI! IATĂ CE SOLICITĂ DĂNUȚ DINU!

Mâine, 12 ianuarie, între orele 11 și 13, în centrul Piteștiului ar urma să aibă loc un miting de solidaritate cu polițistul Dănuț Dinu.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Dacă ieri le cerea simpatizanților săi să nu participe, azi Dinu a solicitat chiar anularea acțiunii. A făcut-o, ca de obicei, pe contul lui de Facebook, același pe care, în perioada sărbătorilor de iarnă, a postat textul care a dus la schimbarea sa din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Din motive lesne de înțeles, având în vedere calitatea sa de polițist și faptul că se află sub cercetare disciplinară, Dănuț Dinu ține să precizeze că nu are nicio legătură cu mitingul organizat în semn de protest împotriva înlocuirii sale, considerată de unii nejustificată și nedreaptă.

Citiți și: „Cer demisia lui Nicolae de la Poliția Locală!”

„Dragi prieteni! 1. Sunt cercetat disciplinar pentru o eventuală abatere și știu că îmi voi demonstra nevinovăția. 2. Este regretabil că există persoane care s-au antepronunțat în privința vinovăției mele, dar aceștia nu sunt Polițiști. 3. Nu am fost demis, ci am solicitat să fiu eliberat din funcția de Purtător de Cuvânt pe perioada cercetărilor. 4. Am fost detașat la Serviciul Rutier pentru o perioadă de 60 de zile, timp în care se estimează terminarea cercetărilor. 5. Nu am intrat în polemici, nerăspunzând provocărilor, nu am jignit pe nimeni și familia nimănui, nu am nicio dispută de nivel personal cu nimeni. 6. Nu am legătură cu organizarea mitingului de mâine și cer public anularea acestuia. 7. Dacă mă susțineți cu adevărat, NU PARTICIPAȚI! 8. Sunt un comunicator. Sper că ați înțeles mesajul. Cu respect pentru voi toți, Dănuț Dinu”, scrie polițistul în mesajul postat astăzi pe cunoscuta rețea de socializare.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90