EcoMoto 930×122

transfagarasan

    SE ÎNCHIDE TRANSFĂGĂRĂȘANUL

    Se închide Transfăgărășanul. Traficul rutier pe Transfăgărășan va fi închis pentru două ore. Se va întâmpla sâmbătă, 20 august 2016, între orele 14 și 16, pe tronsonul cuprins între Bâlea Cascadă (km 123+000, de la monument) și Bâlea Lac, în județul Sibiu (km 116+808).

    Citiți și: Vestea zilei! Se întâmplă ceva spectaculos pe Transfăgărășan!

    Motivul îl reprezintă desfășurarea unei noi ediții a competiției Sibiu Rally Challenge, raliu al autoturismelor istorice la care vor participa 72 de echipaje din 8 țări, anunță organizatorii. Pe perioada celor două ore în care Transfăgărășanul va fi închis, turiștii vor putea folosi telecabina pe traseul dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac.

    UPDATE: Informația a fost confirmată joi, 18 august 2016, și de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romănia.

    Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

    În ultimele 2-3 weekend-uri Transfăgărășanul a fost parcă mai aglomerat ca niciodată. Detalii și fotografii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/trafic-infernal-pe-transfagarasan-galerie-foto/.  

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90