Donaris 930 x 122

costin andrei oncescu

SENZAȚIONAL! ARGEȘEAN MEDALIAT LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE INFORMATICĂ

Argeșean medaliat la Olimpiada Internațională de Informatică. Lotul olimpic al României şi-a adjudecat patru premii (trei medalii de argint şi o medalie de bronz) la XXVIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică, desfăşurată în Kazan (Rusia) în perioada 12-19 august 2016.

Citiți și: „OLIMPIADA DEŢINUŢILOR”, DIN NOU ÎN MIOVENI

Medaliile de argint au fost obţinute de Andrei Popa (clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), laureat cu bronz în 2015, Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, județul Argeş) şi Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti). Radu Alexandru Munteanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, a câștigat medalia de bronz.

Ca urmare a acestui rezultat, România îşi consolidează poziţia a patra în clasamentul pe medalii all times, cu un palmares de 99 de medalii: 28 de aur, 45 de argint şi 26 de bronz. Ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Informatică a reunit 308 concurenţi din 80 de ţări.

Citiți și: ELEVĂ DE LA ”BRĂTIANU”, CALIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Amintim că luna trecută același Costin Andrei Oncescu a obținut medalia de aur la o altă competiție internațională de informatică. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-argesean-de-aur-la-olimpiada-internationala-de-informatica/.  

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441