930 x122 grota rece

costin andrei oncescu

SENZAȚIONAL! ARGEȘEAN MEDALIAT LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE INFORMATICĂ

Argeșean medaliat la Olimpiada Internațională de Informatică. Lotul olimpic al României şi-a adjudecat patru premii (trei medalii de argint şi o medalie de bronz) la XXVIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică, desfăşurată în Kazan (Rusia) în perioada 12-19 august 2016.

Citiți și: Copii de la SmartyKids, pe podium la Campionatul Internațional din Egipt!

Medaliile de argint au fost obţinute de Andrei Popa (clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), laureat cu bronz în 2015, Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, județul Argeş) şi Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti). Radu Alexandru Munteanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, a câștigat medalia de bronz.

Ca urmare a acestui rezultat, România îşi consolidează poziţia a patra în clasamentul pe medalii all times, cu un palmares de 99 de medalii: 28 de aur, 45 de argint şi 26 de bronz. Ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Informatică a reunit 308 concurenţi din 80 de ţări.

Citiți și: O probă de bacalaureat va deveni mult mai grea

Amintim că luna trecută același Costin Andrei Oncescu a obținut medalia de aur la o altă competiție internațională de informatică. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-argesean-de-aur-la-olimpiada-internationala-de-informatica/.  

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90