930X122 MAIA

costin andrei oncescu

SENZAȚIONAL! ARGEȘEAN MEDALIAT LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE INFORMATICĂ

Argeșean medaliat la Olimpiada Internațională de Informatică. Lotul olimpic al României şi-a adjudecat patru premii (trei medalii de argint şi o medalie de bronz) la XXVIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică, desfăşurată în Kazan (Rusia) în perioada 12-19 august 2016.

Citiți și: O probă de bacalaureat va deveni mult mai grea

Medaliile de argint au fost obţinute de Andrei Popa (clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), laureat cu bronz în 2015, Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, județul Argeş) şi Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti). Radu Alexandru Munteanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, a câștigat medalia de bronz.

Ca urmare a acestui rezultat, România îşi consolidează poziţia a patra în clasamentul pe medalii all times, cu un palmares de 99 de medalii: 28 de aur, 45 de argint şi 26 de bronz. Ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Informatică a reunit 308 concurenţi din 80 de ţări.

Citiți și: ARGEȘENI MEDALIAȚI LA OLIMPIADA INTERNAŢIONALĂ DE FRANCEZĂ

Amintim că luna trecută același Costin Andrei Oncescu a obținut medalia de aur la o altă competiție internațională de informatică. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-argesean-de-aur-la-olimpiada-internationala-de-informatica/.  

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90