930×122 CAPRA 5

jupiter city

SURPRIZE LA JUPITER CITY

Surprize la Jupiter City Pitești. Jupiter City Pitești sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, cu numeroase surprize pentru cei mici.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Evenimentul dedicat copiilor va avea loc astăzi, 1 iunie 2018, de la ora 11, și se va desfășura sub sloganul “Hai la joacă!”. Copiii vor avea parte de ateliere de creație, baloane modelate și face painting.

Organizatorul evenimentului care se va desfășura în incinta Jupiter City (cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș) este Rota Kids.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

De asemenea, tot la Jupiter City și tot astăzi, copiii se vor putea distra și la locul de joacă Hocus Pocus.

“Vă așteptăm împreună cu cei mici să ne bucurăm de un 1 iunie magic la Hocus Pocus, pe planeta Jupiter! Ne vom distra împreună, iar primii 80 de copii care ne vor trece pragul vor primi un cadou din partea noastră! Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90