SMART KIDS 930X122

jupiter city

ȚI-E POFTĂ DE UN HAMBURGER DELICIOS? VINO LA JUPITER CITY!

Hamburgerul este originar din Hamburg (Germania), acolo au fost preparate în premieră chiftele din carne denumite „carne de Hamburg”, dar hamburgerul în chiflă este invenția americanilor.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Primul hamburger a fost făcut de Charlie Nagreen și prezentat la un festival culinar din Seymour, Wisconsin, în 1885. Hamburgerul său era, însă, diferit de rețeta folosită astăzi, rețetă care a apărut în St.Louis, la Târgul Mondial din 1904. De-a lungul vremii, bucătarii din întreaga lume s-au întrecut în rețete care de care mai inedite.

Dacă ți s-a făcut poftă de un hamburger delicios, trebuie să știi că pe 28 și 29 mai 2016 Jupiter City Shopping Center sărbătorește Ziua Internațională a Hamburgerului!

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

În fiecare dintre aceste zile primii 500 de clienți care fac cumpărături în valoare de minim 150 de lei vor primi 2 hamburgeri și 2 băuturi. Pentru a intra în posesia premiului trebuie să mergeți cu bonurile și dovada cumpărăturilor la InfoKiosk-ul din Jupiter City.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90