930 x122 grota rece

jupiter city

TOT CE AI NEVOIE, ÎNTR-UN SINGUR LOC!

Jupiter City Shopping Center este destinația ideală pentru shopping și locul în care beneficiezi de servicii complete.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

INFOKIOSK – Este locul de unde poți obține toate informațiile de care ai nevoie pe durata vizitei tale în Jupiter City. Programul de funcționare este 9:30-21:30.

ATM – În incinta hipermarketului Carrefour vei găsi un ATM BRD, iar în apropierea magazinului Intersport, un ATM BCR.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

SERVICE TELEFONIE – Dacă ești în căutarea unor accesorii pentru telefon ori tabletă sau întâmpini probleme cu un device, poți apela cu încredere la Sony Service, amplasat vizavi de Biroul Recepție Clienți Carrefour.

TRANSPORT GRATUIT – Pe lângă transportul public oferit de Publitrans, Jupiter City Shopping Center asigură clienților săi transportul GRATUIT din Pitești, dar și din Mioveni.

PUNCT PLATĂ FACTURI – Poți plăti facturile atât la Biroul de Recepție Clienți Carrefour, cât și la terminalul RomPay din incinta hipermarketului.

SPĂLĂTORIE ȘI CROITORIE – Lava & Cuce îți oferă servicii de spălătorie și croitorie adaptate nevoilor tale.

FREE WIFI – Te poți conecta la wifi, gratuit, în orice moment.

EXCHANGE OFFICE – Tot în incinta hipermarketului Carrefour poți face tranzacții valutare în lei, euro sau dolari.

SERVICII FOTO – Prin intermediul Serviciul Foto Carrefour poți prelucra și developa fotografii și personaliza obiecte sau îți poți realiza propria Fotocarte CEWE.

LOC DE JOACĂ – Hocus Pocus este cel mai mare și cel mai cool loc de joacă din oraș! Cei mici se vor distra de minune în fiecare moment petrecut acolo.

PUNCT VÂNZARE BILETE EVENTIM – Dacă vrei să îți achiziționezi bilete la concertul artistului tău preferat, o poți face de la punctul de vânzare bilete Eventim, din cadrul Recepției Clienți Carrefour.

COLECTARE DEȘEURI – Sigurec este un sistem inteligent de colectare a deșeurilor de la consumatori. Acesta este amplasat în parcarea Jupiter City, în apropierea Decathlon. Utilizatorii sunt recompensați cu vouchere de cumpărături valabile în hipermarketul Carrefour.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90