New Profesional Consult 930 x 122

universitatea din pitesti

STUDENŢII, COZI ŞI TIMP PIERDUT LA SECRETARIATELE UPIT

Studenții, cozi și timp pierdut la secretariatele UPIT. Universitatea din Pitești a rămas în urmă din punct de vedere al organizării (detalii și AICI).

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Dacă ești student la UPIT, eşti nevoit să stai la cozi și să bați drumurile pentru a plăti taxe de student sau masterand, pentru a te înscrie sau reînscrie la facultate sau pentru a obţine diverse acte. Toate acestea se întâmplă pentru că Universitatea nu are un sistem POS și nici un sistem online care să le vină în ajutor studenților, scutindu-i de ,,plimbările” până la secretariat.

O situaţie care dovedește necesitatea introducerii unui sistem modern am întâlnit şi astăzi la secretariatul uneia dintre facultăţile Universității din Pitești. Pentru a se înscrie în noul an universitar, studenții sunt nevoiți să aștepte la coadă în faţa uşii sau pe hol (foto). Ore în şir de aşteptare, timp pierdut şi o mulțime de acte de completat, lucruri care se puteau rezolva mult mai uşor prin online, dacă Universitatea ar fi fost conectată la exigențele în domeniu ale secolului în care trăim.

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

Prea mult timp pierdut, prea multe drumuri, prea multă ,,hârtie”, ca să nu mai vorbim de faptul că secretariatele Universităţii se află în alte corpuri de clădire decât cele în care au cursuri studenţii. Facem încă o dată apelul pe care l-am formulat public și în articolul precedent pe aceeași temă: cineva să aducă Universitatea din Pitești în secolul al XXI-lea! Dumitru Chirleșan, domnule rector, se aude?

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3