EcoMoto 930×122

verificări

SUTE DE ARGEŞENI AFLAŢI ÎN IZOLARE, „VIZITAŢI” DE POLIŢIŞTI

Potrivit informaţiilor de la Prefectură, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 671 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost verificate 86 de societăți comerciale, 274 de persoane au fost legitimate și 138 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5000 de lei.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 8 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale.

Pompierii argeșeni au verificat 22 de societăți comerciale și 221 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 23 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în conformitate cu prevederile legale.

Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

(Sursa FOTO: timponline.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3