930×122 CAPRA 5

facebook

FACEBOOK PREGĂTEŞTE NOI MĂSURI PENTRU UTILIZATORI

Facebook a anunţat noi măsuri privind modul de utilizare a platformei şi acestea vor fi aplicate începând cu data de 1 octombrie a.c. Principalele măsuri vizează o politică mai exigentă în ceea ce priveşte definirea conturilor, în sensul că vor putea accesa reţeaua socială acei utilizatori care folosesc numele real şi au doar un singur cont. Desigur, aici intră în scenă algoritmii Facebook de identificare a utilizatorilor care folosesc conturi multiple şi nume false, iar până în prezent s-a dovedit că aceşti algoritmi nu sunt chiar bine optimizaţi.

Citiți și: Un piteștean de 47 de ani făcea bani pe Facebook, de pe urma femeilor singure

De asemenea, Facebook anunţă că încălcările repetate ale aşa numitelor „Standarde de Comunitate” vor fi sancţionate cu suspendarea, până la dezactivarea conturilor. Aici se au în vedere răspândirea de ştiri false, ameninţările şi toate actele care intră în sfera infracţionalului, SPAM-ul, precum şi publicarea de informaţii false despre propria persoană sau altcineva.

Citiți și: Atenție la mesajele de pe Facebook! Link-uri capcană

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa foto: techcrunch.com)

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cri spune:

    desfiintati.l,dal dracu,ne=ati prostit o lume intreaga cu el…in curand libertatea cuvantului va fi limitata ,nu va fi gratuit,vom fi urm,ariti prin el,mai afiseaza si prostii…la gunoi cu [email protected]!

570 X 90 CUMPANA 3