Donaris 930 x 122

facebook

FACEBOOK PREGĂTEŞTE NOI MĂSURI PENTRU UTILIZATORI

Facebook a anunţat noi măsuri privind modul de utilizare a platformei şi acestea vor fi aplicate începând cu data de 1 octombrie a.c. Principalele măsuri vizează o politică mai exigentă în ceea ce priveşte definirea conturilor, în sensul că vor putea accesa reţeaua socială acei utilizatori care folosesc numele real şi au doar un singur cont. Desigur, aici intră în scenă algoritmii Facebook de identificare a utilizatorilor care folosesc conturi multiple şi nume false, iar până în prezent s-a dovedit că aceşti algoritmi nu sunt chiar bine optimizaţi.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

De asemenea, Facebook anunţă că încălcările repetate ale aşa numitelor „Standarde de Comunitate” vor fi sancţionate cu suspendarea, până la dezactivarea conturilor. Aici se au în vedere răspândirea de ştiri false, ameninţările şi toate actele care intră în sfera infracţionalului, SPAM-ul, precum şi publicarea de informaţii false despre propria persoană sau altcineva.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa foto: techcrunch.com)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • cri spune:

    desfiintati.l,dal dracu,ne=ati prostit o lume intreaga cu el…in curand libertatea cuvantului va fi limitata ,nu va fi gratuit,vom fi urm,ariti prin el,mai afiseaza si prostii…la gunoi cu el@!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90