930×122 CAPRA 5

facebook

Schimbare majoră la Facebook

Facebook a decis să elimine butonul „Like” din paginile publice ale artiștilor, personalităților și brandurilor, au anunțat reprezentanții companiei care gestionează această rețea de socializare, informează Reuters.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Paginile Facebook vor afișa doar admiratorii (followers) lor și vor include un flux de știri (News Feed) dedicat, în care administratorii acestor pagini publice vor putea să se alăture conversațiilor purtate, să interacționeze cu alți administratori și să stea de vorbă cu fanii, se afirmă într-un mesaj publicat pe blogul oficial al companiei Facebook.

„Am eliminat Like-urile și ne concentrăm pe Followers pentru a simplifica felul în care oamenii interacționează cu Paginile lor preferate”, au explicat reprezentanții Facebook, referindu-se la această modificare a felului în care funcționează paginile publice de pe cea mai mare rețea de socializare din lume.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3