Donaris 930 x 122

facebook

FACEBOOK, SCHIMBARE MAJORĂ

Facebook, schimbare majoră. Facebook urmează să treacă printr-o serie de schimbări, au anunțat într-o conferință de presă reprezentanți ai companiei, potrivit adevărul.ro.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Este vorba despre un nou design al aplicației, cel de-al cincilea update major cu privire la interfaţa reţelei de socializare fiind numit ”FB5”.

În primul rând, va fi eliminată bara albastră pentru care Facebook era cunoscut până acum. Schimbarea ar trebui să vină cu o viteză de răspuns şi siguranţă sporită (atât pe desktop, cât şi pe mobil), precum şi cu o atractivitate mai mare din punct de vedere vizual.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Pe de altă parte, noutăţile din grupurile în care un utilizator este înscris vor fi afişate într-un tab special, pentru a putea fi urmărite mai uşor. Mai multe amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3