930 x122 grota rece

verificări

    VERIFICĂRILE AU ADUS ȘI AMENZI

    În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 233 de persoane și 41 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 210 persoane și au fost verificate 137 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale.

    Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

    Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2 000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

    Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de pompieri, au fost verificate 13 instituții publice, 2 societăți comerciale și 227 de persoane fizice; dintre acestea din urmă 5 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

    Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

    În urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni, a fost aplicată o amendă în valoare de 500 de lei unei persoane care nu a purtat mască de protecție într-un spațiu public închis.

    (Foto: descriptiv)

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90