930×122 CAPRA 5

accident rutier

Video – Argeș: Copil rănit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Update, ora 17:31, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 49 de ani, din Grădiștea, județul Vâlcea, care conducea o autocisterna pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în localitatea Micești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 72 de ani, din Țițești, după care autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma accidentului, cele trei persoane din autoturism (conducătorul auto, o femeie și un copil – pasageri în autoturism) au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În cauză, va fi întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 17:05, ISU Argeș transmite: „În autoturism erau 3 persoane, șoferul, o femeie și un băiat de 9 ani.

Doar șoferul a fost monitorizat de către echipajul SMURD, acesta prezenta un atac de panică și nu a avut nevoie de transport la spital.

Nu au fost victime încarcerate.”

Știrea inițială, ora 16:18 – Video – Argeș: Copil rănit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut pe DN73, în comuna Micești, sens de mers spre Câmpulung.

Conform primelor informații, un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

 

 

În urma impactului ar fi rezultat o singură victimă, un copil. Deocamdată nu se cunosc informații despre starea în care se află.

 

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3