NOR CURIER 930X122

botez

Botez oprit de jandarmi și polițiști la Rătești

În cursul nopții trecute jandarmii argeșeni din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil alături de polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat pe raza comunei Rătești desfășurarea unui eveniment privat (botez), în spațiul închis al unui restaurant, la care participau aproximativ 100 de persoane.

Citiți și: Ce vrea să facă ÎPS Teodosie în județul Argeș

 

 

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

În urma acțiunii jandarmii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.500 de lei. Administratorul localului precum și organizatorul evenimentului au fost sancționați fiecare cu câte 5.000 de lei. Tot în timpul acțiunii un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.500 de lei pentru refuzul de a furniza informații în vederea stabilirii identității și a devenit recalcitrant cu forțele de ordine.

„În perioada următoare, jandarmii argeșeni vor continua, fie independent, fie în cooperare cu Poliția, să desfășoare acțiuni de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii a virusului Sars-Cov2 în tot județul Argeș. Recomandăm cetățenilor să evite locurile aglomerate și să limiteze contactul direct cu alte persoane”, a transmis Jandarmeria Argeș.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90