NOR CURIER 930X122

Botez jandarmi

Video: Depistat de jandarmi. Din Spania, a „aterizat” la botez în Argeş

În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă, au constatat faptul că în interiorul unui restaurant de pe raza comunei Albota avea loc o petrecere privată (botez) la care participau mai multe persoane.

Citiți și: Tăiere de moţ, întreruptă de poliţişti

 

Citiți și: Amendaţi şi trimişi acasă de la botez

 

Pe timpul verificărilor persoanelor care se aflau la eveniment, jandarmii au depistat un bărbat care avea impusă măsura carantinării la domiciliu ca urmare a sosirii din Spania. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru impunerea măsurilor suplimentare.

Având în vedere că, în continuare, organizarea de orice fel de reuniuni este interzisă, jandarmii au sancționat contravențional atât organizatorul evenimentului cât și administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, iar petrecerea a fost oprită.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3