fara apa la poiana lacului

La Poiana Lacului, mai rău ca în Evul Mediu. Oamenii au ajuns să refolosească apa din maşina de spălat

La Poiana Lacului, mai rău ca în Evul Mediu. Oamenii au ajuns să refolosească apa din maşina de spălat.

Citiți și: Video – Doi copii și un adult, răniți într-un accident, la Poiana Lacului

Situaţie incredibilă în comuna argeşeană Poiana Lacului, acolo unde problema furnizării apei continuă să-i preseze pe localnici. Unul dintre aceştia ne-a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini şi precizări cu privire la această situaţie delicată. Fiindcă sunt zile în care distribuţia e sistată, iar oamenii trebuie să-şi facă rezerve, şi alte zile în care apa vine neagră pe conducte, cetăţenii refolosesc apa din maşina de spălat pentru a spăla, de exemplu, toaletele.

 

Citiți și: SE SCHIMBĂ SISTEMUL DE COLECTARE A GUNOIULUI ÎN POIANA LACULUI

 

„Ni s-a promis că vom avea apă 36 de ore da, 36 nu. Problema este că, în primele 10 nu poți utiliza apa că vine neagră sau cu aer. De 5 ani ne chinuim cu această problemă vara: apă cu program sau deloc”, ne-a transmis o femeie din Poiana Lacului.

Vă reamintim, la sfârşitul săptămânii trecute oamenii au ieşit în stradă să protesteze. S-au adunat la Piteşti, dar şi la Primăria Poiana Lacului (VIDEO)

 

Explicaţia oficială este că problemele apar din pricina faptului că se umblă la vane. Reprezentanţii Apă Canal au fost la Primăria din comună şi au stabilit un program de furnizare a apei, condiţia fiind să nu se umble la vane.

În fapt, sistemul de distribuţie nu face faţă solicitărilor şi de aici toată această poveste desprinsă parcă din Evul Mediu sau mai rău.

Fotoliu 1 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Neacsu spune:

    Apa-Canal are o conducere incompetenta.De trei ani a promis oficial(răspuns scris) ca in satul Bumbuieni, com. Lunca Corbului, va monta un bazin pt stoc tampon de peste 15 mc.pt a rezolva lipsa de apa. Acest lucru nu s-a întâmplat pt ca nu exista interes din partea acestei conduceri care cheltuie banii noștri pe salarii nesimțite și pe sponsorizări la FC Argeș.Totul este patronat de PSD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441