930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) PITEȘTI, ORAȘUL GROPILOR

Pitești, orașul gropilor. Municipiul (!) Pitești ar putea fi considerat, mai degrabă, un orășel uitat de lume sau o comună într-un  greoi proces de dezvoltare. Unele dintre multele motive sunt numărul extraordinar de gropi existente în asfalt și lucrările care se fac de mântuială. Nu mai luăm în calcul șoferii care își distrug mașinile și aspectul deplorabil, care nu ar trebui să caracterizeze o reședință de județ.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Filmul de mai jos a fost realizat astăzi, într-o zonă importantă a orașului: strada Calea Bascovului, în vecinătatea Universității ”Constantin Brâncoveanu”.

Citiți și: DE CE GENTEA NU ESTE ÎNCĂ PRIMAR. IONICĂ ȘI DINU AR PUTEA RATA CONSILIUL LOCAL

Străzile ”peticite” sunt la ordinea zilei în Pitești. De câte ori ar mai trebui semnalizate aceste nereguli pentru ca municipalitatea condusă de primarul Cornel Ionică să ia măsuri? Măsuri în adevăratul sens al cuvântului, lucrări la care să nu mai fie nevoie să se intervină după prima ploaie de primăvară cu muncitori sprijiniți în câte-o lopată (vezi AICI).

Sunt nenumărate situațiile prezentate de ePitești (un exemplu, AICI), iar despre astfel de cazuri vom continua să scriem până în momentul în care conducerea acestui ORAȘ, în frunte cu primarul Cornel Ionică, se va comporta pe măsură! Dacă se va comporta! Pentru că dintr-un Mercedes GL nu prea se simt gropile, nu-i așa, domnule primar?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3