930 x122 grota rece

vaccinare

Video: A început vaccinarea din maşină, în parcare la VIVO Piteşti. Oamenii recunosc că vin de nevoie

Video: A început vaccinarea din maşină, în parcare la VIVO Piteşti.  Aşa cum au promis, autorităţile din Argeş (Primărie, Consiliu Judeţean, Prefectură, manageri de spitale) s-au aliat împotriva virusului şi au demarat, astăzi, campania de vaccinare tip „drive-through”.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

La Piteşti, aceasta se derulează în parcarea complexului comercial VIVO!. Pentru a încuraja lumea să se vaccineze, au venit şi manageri de spitale.

Dr. Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie din Piteşti, a fost prezent în parcare (VIDEO)

Citiți și: Pitești. Descoperire revoltătoare, în râu, lângă Vivo! Mall

Mai multe persoane care au venit să se vaccineze din maşină au mărturisit că decizia nu a fost una tocmai pe placul lor, fiind una mai mult de nevoie decât de voie.

Reporter ePiteşti: Ce v-a făcut să vă vaccinaţi?

„Îmi trebuie la serviciu, să intru pe unde trebuie să intru…”, a spus o tânără din Piteşti care a făcut astăzi prima doză.

Puţine persoane au venit la rapel sau a treia doză. Din discuţiile cu reporterii, reiese că oamenii nu sunt foarte convinşi de eficienţa acestor vaccinuri, în contextul în care – la momentul actual, se vorbeşte despre diminuarea riscului de a face forme severe şi de a muri, nu de o protecţie sporită sau de imunitate puternică împotriva virusului – aşa cum toată lumea şi-ar fi dorit să se întâmple.

„Am vrut să dau o şansă medicinei”, a spus o altă tânără venită să se vaccineze.

„Până la urmă o să ne vaccinăm toţi. Vrem să scăpăm odată de pandemia asta”, este mesajul unui piteştean care a venit la VIVO! din cartierul Trivale.

Şi acesta a venit să-şi facă prima doză, ca mulţi alţii.

Rezultatele se vor vedea în următoarele săptămâni, când, în mod normal, ar trebui să scadă numărul de spitalizări şi de decese.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3