New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul i.c. brătianu

(VIDEO) ACUM: HAITĂ DE CÂINI ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Acum: Haită de câini în centrul Piteștiului. Fotografia care însoțește această știre a fost făcută în urmă cu câteva minute în centrul municipiului Pitești, lângă statuia lui Mircea cel Bătrân din apropierea Teatrului ”Alexandru Davila”.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Haita de câini a fost văzută, însă, tot în zona centrală, și în jurul orei 15:30. Un cititor al publicației noastre a filmat imagini cu maidanezii pe bulevardul I.C. Brătianu, nu departe de sediul Primăriei.

În plină zi, în centrul orașului, câini fără stăpân umblă liberi, reprezentând un potențial pericol pentru cetățeni. În următorul material video veți observa cum, speriat, un copil nu știe cum să reacționeze în preajma maidanezilor. Domnilor din Primărie, luați măsuri!

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90