New Profesional Consult 930 x 122

arefu

(VIDEO) ARGEȘ: DESCOPERIRE NEAȘTEPTATĂ ÎNTR-O CURTE

Argeș: Descoperire neașteptată într-o curte. Jandarmii argeşeni au desfășurat ieri o acţiune în comunele Arefu şi Sălătrucu pentru prevenirea şi combaterea braconajului şi protecţia fondului cinegetic.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Pe parcursul acțiunii, jandarmii au găsit într-o gospodărie din Arefu o capră neagră, animal protejat prin lege.

A fost anunţată Asociația Județeană a Vănătorilor și Pescarilor Sportivi Argeş. Capra neagră a fost găsită în sălbăticie, iar familia din Arefu a ales să o crească alături de celelalte animale din curte, fără a anunţa, însă, autorităţile, așa cum cere legea.

Citiți și: Festivitate emoționantă la Jandarmeria Argeș

Potrivit legii, deţinerea neautorizată în captivitate a exemplarelor de faună cinegetică constituie contravenţie. Prin urmare, jandarmii au dat o amendă de 1.000 de lei.

Capra neagră a fost preluată în custodie de Asociația Județeană a Vănătorilor și Pescarilor Sportivi Argeş, urmând să fie eliberată în mediul natural.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90