SMART KIDS 930X122

locuri de joaca

VIDEO: COPII GĂSIȚI BULUC LA LEAGĂNE. POLIȚIA LOCALĂ I-A SCOS DIN LOCUL DE JOACĂ

Suntem în starea de alertă, dar mulți au uitat cu totul de restricții, chiar dacă, inclusiv la nivel local, numărul cazurilor COVID-19 crește alarmant. Numai de ieri până astăzi, în bilanțul epidemiologic au apărut 62 de noi infectări.

Citiți și: Stare de alertă în școli! Măsuri stricte!

Chiar dacă autoritățile centrale au tot repetat că locurile de joacă rămân închise, tocmai pentru că ar potența transmiterea coronavirusului, spațiile sunt asaltate de copii aduși de părinți și bunici la distracție.

În Pădurea Trivale a fost nevoie, vineri, de intervenția Poliției Locale pentru ca adulții să-și adune copiii de prin leagăne și să părăsească locul de joacă (VIDEO).

Citiți și: Schimbare revoluționară! Nou la parcurile și locurile de joacă!

Nu e singurul caz în care relaxarea a bătut azi (și doar azi) provocarea COVID-19.

În jurul orei 13.00, locul de joacă din Expo Parc era asaltat de prichindei supravegheați de adulții îngrijorați mai degrabă de apariția polițiștilor, decât de riscul îmbolnăvirii odraslelor.

Nici la locul de joacă de lângă Școala nr. 10 restricțiile n-au prea fost luate azi în serios (VIDEO).

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA