930 x122 grota rece

dispecerat

(VIDEO) DISPECERAT PENTRU ILUMINATUL PUBLIC

Pe reţelele de socializare au apărut în ultima vreme discuţii cu privire la anumite zone din Piteşti în care ar exista probleme cu iluminatul public stradal.

Citiți și: Erou în uniformă: Patru ore pentru viața unei tinere! Poveste incredibilă

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEO), care are în structura sa și Serviciul de Iluminat Public, admite că se pot produce avarii, dar susţine că este vorba de probleme punctuale şi că se intervine de fiecare dată pentru rezolvarea lor.

Unele discuţii au vizat probleme cu iluminatul public în zona de la intersecţia străzilor Băilor şi Sfânta Vineri. Angajaţii municipalității au ajuns la faţa locului, acolo unde, însă, potrivit SPEP, nu au constatat nicio defecţiune. Iluminatul stradal era în parametrii normali, precizează SPEP, care atașează și o filmare doveditoare în acest sens.

Citiți și: Argeș. Edilul din Poiana Lacului, acuzat: 300 de mii €, un soft pentru becuri arse

SPEP afirmă că investiţiile pentru modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public în Pitești sunt continue şi că aşteaptă şi o finanţare europeană de 5.000.000 de euro tot pentru investiții. Pentru moment, toate investiţiile se fac din fonduri de la bugetul local.

Cetăţenii care vor să sesizeze diverse defecţiuni în sistemul de iluminat public din Piteşti au la dispoziţie un număr de telefon al dispeceratului Serviciului de Iluminat Public. Numărul de telefon la care se poate suna oricând pentru sesizări este 0248.212.133. După apel, în cel mult 24 de ore, echipele de intervenţie ale Serviciului de Iluminat Public din cadrul SPEP se vor deplasa la faţa locului pentru a remedia defecţiunile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90