SMART KIDS 930X122

Bărbat reținut

Video: Piteştean reţinut. A făcut haos într-un club de noapte

În ziua de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 36 de ani, din Pitești.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

UPDATE ORA 15.00: „Bărbatul de 36 de ani, din Pitești, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, anunţă IPJ Argeş.

 

Citiți și: Un piteștean de 36 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 4! Ce a scris în biletul de adio

 

Ştirea iniţială – ora 14.32

Piteştean reţinut. A făcut haos într-un club de noapte.

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 01 spre 02 octombrie a.c., în timp ce se afla în incinta unui club din localitatea Budeasa, în urma unui conflict spontan, cel în cauză, alături de alte persoane, ar fi agresat succesiv patru persoane.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 29 decembrie să fie prezentat în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că anterior, în cadrul cercetărilor desfășurate în același dosar, care a fost întocmit prin sesizare din oficiu, au mai fost reținuți, în urma administrării de probatoriu, alți patru bărbați, din județele Argeș și Dâmbovița.

Cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90