Donaris 930 x 122

colegiul bratianu

(VIDEO) PROFESORII ȘI ELEVII DE LA „BRĂTIANU” AU DAT ”MÂNĂ CU MÂNĂ”

Profesorii și elevii de la ”Brătianu” au dat ”mână cu mână”. Ziua Națională a României a fost sărbătorită astăzi, în avans, și la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Video: Pompierii, la Brătianu!

Alături de profesori, elevii au pregătit un program special, de la cântece patriotice și dansuri populare până la o horă a unirii și mâncare tradițională din diferite zone ale țării.

Marcarea Centenarului Marii Uniri a început prin intonarea Imnului Național ”Desteaptă-te, române!”

Citiți și: „BRĂTIANU” ADUCE VEDETE LA BALUL BOBOCILOR

Alina Manea, directorul instituției de învățământ, a transmis și un mesaj cu prilejul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire: „Colegiul ”Brătianu”, prin elevii și profesorii săi, dovedește că este un brand de țară și vreau să se contureze din ce în ce mai mult acest lucru. Sunt foarte mândră! (…) Este un moment în care, probabil, toată lumea vorbește în aceeași linie. Știu că vorbesc toți oamenii din România, eu vreau să vorbească astăzi Colegiul ”Brătianu”!

Vreau să fim realmente veseli cu toții, să trăim în pace și voi (n.r. – elevii) să rămâneți în țară, iar dacă plecați, să plecați cu un singur scop: de a spune cu mândrie că sunteți români. Cred într-o Românie într-adevăr liberă! La mulți ani, România!”

Ansamblul folcloric ”Dorul” din Pitești a încântat publicul cu o suită de dansuri populare. Ulterior, profesori și elevi au dat ”mână cu mână” și s-au prins în hora unirii. La sfârșit, în curtea colegiului s-a strigat la unison ”Brătianu, Brătianu!”

Sub îndrumarea profesorilor, elevii au pregătit și standuri cu mâncare tradițională: sarmale cu mămăliguță, cozonac și plăcinte.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441