930×122 CAPRA 5

academia copiilor înzestrați

(VIDEO) S-A INAUGURAT! O ACADEMIE CUM NU A MAI AVUT PITEŞTIUL

S-a inaugurat! O academie cum nu a mai avut Piteştiul. În sala Opal a hotelului Ramada din Pitești a avut loc astăzi inaugurarea Academiei Copiilor Înzestrați.

Citiți și: Pitești. S-a răsturnat lângă Ramada! Oamenii au sărit să ajute șoferul!

Este vorba despre un centru destinat comunității argeșene, specializat, care li se adresează ,,copiilor, dar și adulților cu abilități înalte, celor care posedă potențial și nevoi unice, pe care le identificăm și îngrijim prin programe specializate, adaptate unor stiluri unice de învățare, interese și nevoi.”, potrivit reprezentanților centrului.

La eveniment au participat reprezentanţi ai centrului, persoanele care se vor ocupa de cursurile Academiei Copiilor Înzestrați, dar şi invitaţi din sfera învăţământului, psihologiei sau afacerilor. Cu toţii s-au arătat entuziasmaţi de proiect, promiţând susținere pentru dezvoltarea Academiei, o academie cum nu a mai avut Piteștiul. De altfel, proiectul este unic în județul Argeș.

Citiți și: ARGEȘEANUL CARE A STRIGAT LA IOHANNIS, AMENDAT

,,Este un centru specializat, unde copiii, tinerii şi adulţii se vor regăsi, îşi vor descătuşa energiile şi vor urma cursurile pe care şi le doresc.”, ne-a declarat conf. univ. dr. Cristiana Sima, fondator al Academiei. Despre cel mai nou proiect destinat comunității argeșene au vorbit și Olimpia Doru, speaker certificat JohnMaxwellTeam și Georgiana Șerban, trainer comunicare & public speaking în cadrul Academiei.

Vă reamintim că la Academie vor fi oferite următoarele cursuri: dezvoltare personală & parenting, învățarea limbii engleze printr-o platformă inovatoare – platforma Neuron English, comunicare & public speaking, dramaterapie, educație financiară și antreprenoriat, robotică, cursuri multimedia & creație cinematografică și impresariat artistic & organizare evenimente.

Academia Copiilor Înzestrați poate fi contactată la următoarele coordonate:

Adresă: Pitești, bulevardul Republicii, numărul 226, etajul 2

Site: www.academiacopiilorinzestrati.ro

Facebook: Academia Copiilor Inzestrati

E-mail: [email protected]

Telefon mobil: 0771.218.710/0743.107.310

Telefon fix/fax: 0348.430.124.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3