930×122 CAPRA 5

bulevardul republicii

(VIDEO) SCHIMBARE PE REPUBLICII

Schimbare pe Republicii. Recent, v-am prezentat o situație care i-ar fi putut pune în pericol pe piteșteni: pe trotuarul de pe bulevardul Republicii către Gara Sud ”tronau” mai mulți copaci neîngrijiți și cu crengi rupte (imagini și detalii, AICI).

Citiți și: Pitești. Șoferul dibaci al unui Mercedes a evitat o tragedie! Video

Ca urmare a materialului publicat de ePitești, municipalitatea, prin S.C. Salpitflor Green S.A., societate condusă de Daniel Georgel Dumitrache (foto), a tăiat crengile care stăteau să cadă și a făcut curățenie în zonă.

Dincolo de gardul de lângă trotuar peisajul a rămas dezolant, însă pentru că terenul ar aparține de Căile Ferate Române (CFR).

Citiți și: LIDERA SINDICATULUI DE LA SALPITFLOR: SE DOREȘTE ȘICANAREA MEA. TENSIUNILE AU AJUNS LA ITM 

Imaginile următoare, cu schimbarea în bine de pe trotuarul de pe partea cu liniile de cale ferată, au fost filmate aseară:

Salutăm această intervenție a municipalității. Vom continua să prezentăm astfel de probleme, tocmai pentru ca ele să fie cât mai grabnic rezolvate în folosul piteștenilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3