930×122 CAPRA 5

excludere

GABRIEL BRATU, DAT AFARĂ DIN PDL!

Gabriel Bratu a fost exclus din Partidul Democrat Liberal.

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

Decizia a fost luată aseară de conducerea PDL Argeș. Președintele formațiunii politice, deputatul Cătălin Teodorescu, precizează pentru ePitești că două sunt motivele excluderii: indisciplina, mai exact faptul că au existat situații în care Bratu a votat în Consiliul Județean în altă manieră decât stabilise partidul, și distanțarea acestuia de PDL, prin neimplicarea în activitățile democrat-liberalilor. Potrivit lui Teodorescu, decizia de excludere a fost luată cu o majoritate absolută de voturi. Liderul PDL Argeș spune pentru ePitești că a existat un singur vot împotriva excluderii și nicio abținere. Cătălin Teodorescu mai afirmă că locul lui Gabriel Bratu în Consiliul Județean va fi luat de Iulian Frățică. Acesta a mai fost consilier județean.

Bratu provenea din fostul Partid Democrat și a ocupat o perioadă funcția de inspector școlar general al județului Argeș.

Citiți și: (UPDATE) DORIN MĂRĂȘOIU, DAT AFARĂ DIN PSD

În aceeași ședință, Ion Baicea, primarul orașului Costești, a fost înlocuit de la conducerea organizației locale a PDL-ului. Până la organizarea de alegeri PDL Costești va fi condus interimar de Ilie Ion.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90