EcoMoto 930×122

epitesti

BIG LIKE! EPITEȘTI ARE 5.000 DE PRIETENI PE FACEBOOK!

În doar câteva luni ePitești și-a câștigat mii de prieteni pe cea mai importantă rețea de socializare. Astăzi pagina pe Facebook a site-ului nostru https://www.facebook.com/epitesti?ref=hl a depășit pragul de 5.000 de prieteni.

Citiți și: Imagini SCANDALOASE surprinse! Inuman, revoltător, strigător la cer!

Suntem mulțumiți și onorați să îi avem aproape de noi pe toți cei care ne citesc și ne apreciază. Este încă o dovadă a faptului că munca echipei care în toamna anului trecut a preluat portalul web ePitești a dat cele mai bune roade. Pentru că ne-ați fost alături, am depășit record după record în ceea ce privește numărul de cititori, cu știri oferite în exclusivitate și cu articole în care am promovat talentul, inteligența și frumosul. Și, mai ales, cu seriozitate, muncă, generozitate și corectitudine.

La rându-ne, dragi prieteni, din Argeș, București, Vâlcea, Prahova, Arad, Brașov, Timiș sau Constanța, tuturor vă dăm un LIKE de nu vă vedeți! Echipa ePitești vă mulțumește!

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90