930X122 MAIA

autism

CONCERT CARITABIL ÎN PITEȘTI PENTRU COPIII CU AUTISM

Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş şi Fundaţia “Medicina şi Muzica” organizează sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, un concert caritabil care va fi susţinut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru renovarea noului Centru de terapie pentru copiii bolnavi de autism şi sindromul Down.

Citiți și: Pitești. Poliția a „spart” concertul lui Babasha. S-au dat amenzi la show-ul manelistului

Preţul unei invitaţii este de 50 de lei. Invitațiile pot fi procurate de la sediul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş (Pitești, strada Florăriei, nr. 3) sau la numărul de telefon 0742.020.158.

Orchestra Medicilor din Bucureşti a luat fiinţă în toamna anului 1954, iniţiatorul şi fondatorul acesteia fiind doctorul Ermil Nichifor. Încă de la înfiinţare Orchestra s-a aflat sub înaltul patronaj al Filarmonicii „George Enescu”. În 1997 a apărut și Fundaţia “Medicina şi Muzica”, denumire inspirată din titlul cărţii cu acelaşi nume scrisă în 1965 de medicii Ermil Nichifor şi C. Bocarnea. Din 2004 o parte din colectivul Orchestrei au devenit membri fondatori ai Orchestrei Europene a Medicilor (EDO), cu sediul în Londra, susţinând în această calitate concerte în Marea Britanie, Ungaria, Germania, Italia şi România. În fiecare an Orchestra Medicilor susţine între 6 și 8 concerte, majoritatea pe scena Ateneului Român.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90