Donaris 930 x 122

piata

NOU ÎN PITEȘTI. CÂT A COSTAT

Nou în Pitești. Cât a costat. Construirea noilor scări de la piaţa Smârdan – dinspre Fraţii Goleşti către cartierul Craiovei – a fost finalizată. Noile scări sunt mai înguste decât cele vechi (afectate de intemperii şi de trecerea timpului), iar spre cartierul Craiovei a fost construit şi un foișor.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Procesul verbal de recepţie va fi aprobat în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Piteşti, problemele constatate în teren fiind între timp remediate (în special legate de utilităţi).

Valoarea totală a investiţiei este de 420.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eduard Mihai spune:

    O pagodă este o clădire religioasă sub formă de turn cu mai multe etaje suprapuse care se retrag succesiv și ale căror streșini sunt întoarse în sus. Pagodele sunt originare din Asia de Est, dar au fost răspândite și în alte zone ale Asiei, având rolul de a păstra în ele relicvele sau textele sacre ale budismului. (Wikipedia)
    PAGÓDĂ, pagode, s. f. Templu budist sau brahman la unele popoare din Orient, în formă de turn piramidal, compus din mai multe etaje suprapuse, care se retrag succesiv și ale căror streșini sunt întoarse în sus. – Din fr. pagode. (DEX)

    Unde este pagoda? Daca folositi termeni noi gresit nu cresteti rating-ul si nu pareti mai interesanti!

    Acela se numeste foisor!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3