930 x122 grota rece

pietoni

TRECERI DE PIETONI DE SENZAŢIE!

Treceri de pietoni de senzaţie! În ultimii ani, autorităţile din toate oraşele au acordat o atenţie din ce în ce mai mare măsurilor pentru sporirea siguranţei rutiere.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

În Piteşti, de exemplu, se montează semafoare cu buton la unele treceri de pietoni, aşa cum la altele sunt amenjate supraînălţări menite să preîntâmpine accidentele de circulaţie.

O metodă recent „brevetată” în Islanda ar putea, cu siguranţă, să fie implementată şi în Piteşti. Pe lângă creşterea gradului de siguranţă, acestea asigură şi un aer modern, suprarealist.

Citiți și: Argeș. O șoferiță a făcut-o lată în oraș!

Ei bine, marcajele rutiere de la trecerea de pietoni sunt realizate ca iluzii optice.

Designul inovator consideră că oferă, în primul rând, pietonilor senzaţia că „plutesc” în timp ce traversează strada, iar şoferilor le atrage atenţia, încetinind viteza cu care se deplasează. De luat aminte, aşadar!

(Foto: Mediafax)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90