930 x122 grota rece

calea ferata

NOU ÎN PRUNDU! SCHIMBARE MULT AȘTEPTATĂ

Nou în Prundu! Schimbare mult așteptată.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Bariera manuală de la trecerea la nivel cu calea ferată din Prundu, de peste strada Lânăriei, va fi înlocuită cu una automatizată.

Ani la rând autorităţile locale din Piteşti au făcut demersuri pentru înlocuirea vechii bariere care în decurs de 24 de ore este coborâtă de 19 ori, blocând efectiv traficul rutier. Cozile ajung până în intersecţia cu bulevardul Petrochimiştilor.

Citiți și: Pitești. Gest extrem la bariera de pe Lânăriei!

Ca urmare a insistenţei autorităţilor locale din Piteşti, CFR a dat, în sfârşit, banii pentru înlocuirea barierei. Montarea noului sistem de dirijare a traficului la bariera respectivă ar urma să fie realizat chiar în acest an, în luna noiembrie.

În paralel, Primăria face demersuri şi pentru construcţia – cu bani de la Guvern – a unui pasaj rutier (Foto: Animație grafică ePitești.ro) care să treacă peste calea ferată, dinspre strada Basarabiei.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3