NOR CURIER 930X122

parcare

SCHIMBARE PENTRU ȘOFERI LA STADION ȘI ÎN POPA ȘAPCĂ

Municipalitatea piteșteană anunță că vor continua lucrările la parcarea din vecinătatea stadionului ”Nicolae Dobrin”. Astfel, mâine, 19 iulie 2019, Administrația Domeniului Public (ADP) va executa lucrări de asfaltare în zona parcării de lângă stadion.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Potrivit sursei citate, va fi turnat al doilea strat de covor asfaltic, ulterior urmând să fie executate marcajele.

Viitoarea parcare va fi folosită de cei care desfășoară activități la Sala Sporturilor și stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Pe de altă parte, Primăria informează că în cartierul Popa Șapcă au fost finalizate lucrările de amenajare a unei noi parcări. Parcarea va deservi blocurile P5 și P7 și are o suprafață de aproximativ 700 de mp.

După cadastrarea suprafeței, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești le va atribui cetățenilor din zonă noile locuri de parcare.

”O lucrare similară a fost executată și în cartierul Trivale, pe strada Poieniței, în zona blocului 71b. A fost asfaltată o suprafață de circa 3.000 de mp, parcarea urmând să fie folosită de locatarii din zonă.

Alte lucrări similare vor fi executate în perioada imediat următoare în spatele Rectoratului, pe strada Maior Șonțu, dar și în cartiere”, transmite sursa citată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90