EcoMoto 930×122

elicopter

ARGEŞEAN MORT ÎN ACCIDENTUL DE ELICOPTER DIN SIBIU

Un elicopter al Armatei Române s-a prăbuşit vineri în judeţul Sibiu, 8 persoane pierzându-şi viaţa, iar alte două fiind rănite. Printre victime se află şi un argeşean.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Este vorba de maistrul militar Paul Bădescu, de 41 de ani, năcut în comuna argeşeană Buzoiești acolo unde are părinții și alte rude. Paul Bădescu trăia în Cluj, dar are în Argeş cinci surori, una dintre ele fiind funcționară la Primăria Buzoiești.

Anul acesta a absolvit cursurile Facultăţii de Bussines din cadrul Universității „Babeș Bolyai”.

Citiți și: Autostrada Pitești – Sibiu: Nici „șeful” nu știe!

La Sibiu este în desfăşurare la această oră un ceremonial militar dedicat celor decedaţi în accident, la eveniment participând şi preşedintele ales al României, Klaus Iohannis (care este primar în exerciţiu al municipiului Sibiu).

Prefectul Mihai Oprescu a transmis un mesaj de condoleanţe pentru familiile îndoliate.

„În nume personal şi al Instituţiei Prefectului – judeţul Argeş, îmi exprim profundul regret pentru accidentul din Sibiu în care 8 militari şi-au pierdut viaţa, iar alţi 2 sunt răniţi. Dincolo de pierderea pentru Armata României, suferinţa este enormă pentru cele 8 familii îndoliate, una chiar din judeţul nostru, motiv pentru care le transmit sincere condoleanţe şi multă putere pentru ca de-acum înainte să poată cinsti memoria celor dragi. Dumnezeu să Îi odihnească în pace! Supravieţuitorilor le doresc multă sănătate, sper ca exemplul dăruirii lor să fie unul memorabil pentru noi toţi şi mai sper ca ţara noastră să nu mai treacă prin astfel de momente. Dumnezeu să Îi ajute!”, se arată în mesajul prefectului.

Foto: Antena3.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3