EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

VEDETĂ POPULARĂ, EVENIMENT ÎN MIOVENI

În perioada 8-11 august 2019 va avea loc prima ediție a festivalului-concurs național de folclor „Mioveni”.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Vor participa ansambluri din Argeș, Suceava, Brașov, Arad, Cluj, Sălaj, Bacău și Călărași, dar și din China și Rusia (click pe imagine pentru vizualizarea programului):

Juriul va fi format din specialiști în domeniu, oameni de cultură, artiști populari și profesioniști în arta coregrafică: Elise Stan, Ileana Vieru, Constantin Enceanu, Doina Isfanoni și Cătălin Oancea.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Festivalul va fi prezentat de Iuliana Tudor, imaginea-simbol a postului naţional de televiziune, care a oferit substanţă termenului de „vedetă”. Este primul om de televiziune care reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „O dată-n viaţă”.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local Mioveni. (Sursă foto: Facebook Iuliana Tudor)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3