930 x122 grota rece

contabila

CONTABILA UNUI LICEU, LĂSATĂ FĂRĂ BANI, BIJUTERII ȘI CARD

Contabila unui liceu, lăsată fără bani, bijuterii și card. Polițiștii din orașul argeșean Costești au făcut o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat bănuit de furt, de efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos și de acces ilegal la un sistem informatic.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că pe 20 iulie 2017 bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din comuna Călinești, ar fi furat dintr-un birou al Liceului Agricol Costești un portofel. Portofelul conținea bani, bijuterii, carduri bancare, codurile PIN aferente și documente de identitate. Individul, persoană din afara liceului, pur și simplu a intrat în clădire și a furat.

Potrivit Poliției Argeș, păgubită a fost contabila unității de învățământ.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Ulterior furtului, bărbatul ar fi scos dintr-un bancomat din Pitești 1.850 de lei din contul femeii.

La percheziție au fost găsite bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie, informează Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de arestare preventivă. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90