930 x122 grota rece

constantin stroe

ONORURI MILITARE PENTRU STROE – PROGRAMUL FUNERALIILOR

UPDATE: În cursul după-amiezii, un trimis al Guvernului a depus o coroană de flori din partea Executivului la capela bisericii „Sfânta Vineri”. Tot astăzi, un ultim omagiu i-a adus lui Constantin Stroe și Ecaterina Andronescu, parlamentar și fost ministru al Educației Naționale.

Citiți și: Moștenirea lui Stroe: 300 de mii de angajați și 30 mld. € cifră de afaceri

Onoruri militare pentru Stroe – Programul funeraliilor. Trupul neînsufleţit al lui Constantin Stroe, fost director general al Uzinei Dacia din Mioveni și fost președinte al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), va fi adus azi după-amiază din București în municipiul Piteşti.

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii „Sfânta Vineri”, biserică de pe strada cu acelaşi nume din cartierul Popa Șapcă.

Citiți și: OMAGIU ÎN MEMORIA LUI CONSTANTIN STROE

Slujba religioasă va avea loc mâine, cu începere de la ora 11:30, după care cortegiul funerar se va îndrepta către cimitirul „Sfântul Gheorghe”, acolo unde, de la ora 13:30, Constantin Stroe va fi înmormântat. Funeraliile se vor face cu ceremonial militar, în semn de respect pentru marele dispărut. Mâine, 20 decembrie 2016, ziua înmormântării, va fi zi de doliu în județul Argeș, declarată ca atare de Consiliul Județean.

Constantin Stroe a murit sâmbătă, 17 decembrie 2016. Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Nicolae Munteanu spune:

    Niciodata atat de multi oameni din Romania n-au datorat atat de mult unui singur om
    Adanca recunostinta si respect in memoria marelui disparut.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90