EcoMoto 930×122

ion georgescu

UN NOU SPITAL ÎN ARGEȘ. AȘA VA ARĂTA!

Un nou spital în Argeș. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a prezentat astăzi noi imagini cu felul în care va arăta spitalul public aflat în construcție în orașul pe care îl administrează. Imaginile au fost prezentate în săptămânala conferință de presă a PSD Argeș.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Potrivit primarului, spitalul ar urma să fie gata în toamna anului viitor (în octombrie-noiembrie 2018) și va funcționa la capacitate maximă începând din luna mai 2019.

Primăria Mioveni dă asigurări că în viitorul nou spital va fi imposibilă dezvoltarea infecţiilor intraspitaliceşti. Conform sursei citate, personalul va trece prin filtre dotate, printre altele, cu vestiare şi duşuri. Cei care vor transporta echipament infestat vor circula pe trasee separate de cei care vor transporta material sterilizat. Toate secţiile vor fi separate prin uşi dotate cu dispozitive de control acces. Controlul accesului va fi monitorizat video, iar fiecare secţie va avea propriul său filtru.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90